Set cosmetica cu piatra si rola din cuart pentru masaj

Set cosmetica cu piatra si rola din cuart pentru masaj
Mi-am dorit acest proiect al meu inca de la inceputul anului 2019. El a putut fi finalizat abia anul trecut. Tocmai in 2020, anul acela special….
Totul a început cu pasiunea pentru uleiurile esențiale si a  produselor de cosmetica.
La un moment dat, am decis că este timpul să aduc mai aproape și de alte persoane pasionate ca și mine, toate aceste elemente necesare.
Astfel s-a născut Lyana.


Ca oricarei alte femei imi place sa am grija de pielea mea si chiar sa ma rasfat cu anumite produse sau anumite ritualuri de ingrijire. Ma intereseaza foarte mult  sa aflu cat mai multe informatii despre produse anti-aging, despre tratamente si masaje faciale si despre cum imi pot imbunatati rutina de ingrijire.
Am inceput sa ma documentez despre creme, despre masajul facial sau despre noi accesorii cosmetice care iti pot imbunatati nu doar aspectul tenului, ci si felul in care te simti in pielea ta.
Asa am ajuns la Setul cosmetica cu piatra si rola din cuart pentru masaj.

Masajul facial ar trebui sa fie o practica de rutina in ingrijirea tenului. Pentru ca in ingrijirea tenului nu e de ajuns sa ai o crema buna. Serul, crema sau masca nu pot avea un efect transformator asupra pielii, daca ingredintele din formula nu sunt absorbite.
Pentru ca tenul sa arate bine, degeaba aplicam  produse scumpe de make-up. El trebuie sa fie in primul rand curat, hidratat si masat corespunzator.

Dupa cum veti observa si in imagini, setul contine o piatra de masaj din cuart si o rola de masaj de dimensiuni diferite. Pot fi folosite zilnic, dimineata si seara, in combinatie cu produsele cosmetice (ser, crema sau masca) pe pilea curata. Se maseaza delicat.

Cuartul roz este piatra iubirii – a iubirii de sine, de familie, natura si divinitate. Este rece la atingere si are un efect de revigorare a pielii obosite, de imbunatatire a circulatiei si ofera elastiticitate pielii.
Masajul facial redă luminozitatea pielii,  estompează liniile fine, o revitalizează și îi redă fermitatea, conferindu-i rezistență și capacitate de regenerare.
Tenul arată reîmprospătat, mai sănătos și radiant.


Ramaneti frumoase si sanatoase, la minte, trup si suflet!

Suport clienti Luni - Vineri, 09.00 - 16.00

+40770521863 contact@lyana.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!